Slutet är nära!!!

Ja, som ni förstår så är det det stor sorg som jag tänker lämna denna bloggen... Min historia bakom denna bloggen är Joel, som ska ha jävlit mycket cred för detta, han har bla gjort min header och hjälpt sim som fan med allt! Stort tack! Jag började med ca två stycken besökare per dag, och där jag är nu är helt sjukt. Jag hoppas Ni kommer tillbaka och vill fortsätta läsa min blogg senare om jag startar upp den igen! Jag ligger nu på plats 84 på bloggtopplistan och jag kan ju säga att jag började väääldigt långt ner på den listan tidigare, kanske på plats 350 eller något, så på TRE veckor, tror jag det blir... har jag sjunkit/stigit, hur man nu vill säga det med ungefär 270 platser. HELT SJUKT! Men keep on och läs bloggar, för det kommer jag göra om jag får tid!


Så nu till varför jag tänker sluta. Man kan ju säga att hur mycket jag än försöker så lyckas jag alltid ta på mig för mycket grejer, och det är slut med det nu. Jag måste börja ta hand om mitt liv, mig själv, och alla andra underbara människor runtomkring mig! Mitt liv är inte att sitta hemma varje dag, jag kan inte gå upp en morgon och fråga mig själv?
- Oliver, vad vill du hitta på idag?
Utan för mig blir det istället
- Oliver, vad måste du göra idag, och när kan du som tidigast gå och sova?

Jag vill inte ha det så! En gång i tiden kunde jag det, innan jag började i Elevrådet, Mc Donald´s, Fritidsgården och Friskis & Svettis. Utöver det ska jag gå i skolan och göra alla läxor, plus att pressen är hög på mig, MINST VG ska jag ha i alla betygen. Jag har redan misslyckats med ett, men det ska inte heller bli fler!!! Så jag måste verkligen skärpa mig. Sen ska jag också hinna umgås med mina vänner och träna gym 3 gånger i veckan. Som ni förstår är mitt schema fullt. Möte hit och möte dit. som tur är har jag lärt mig att säga nej också.

Så nu hoppas jag att alla förstår om jag varit väldigt upptagen osv, och jag hoppas inte ni tröttnat på mig, men jag ska bli Olliiee igen och bara chilla runder, ett steg i taget. Denna bloggen blir det första steget sen får vi se om jag kan klättra ner utan att trilla av hela stegen:)

Oj vad denna texten blev lång, men det är väl så det är när man ska ta farväl:'(

Dock så är det ju så att jag försöker nog skriva ett och annat inlägg här, men det blir absolut inte lika ofta. Denna bloggen var ju i början avsedd för att skriva av mig, om alla mina problem, men när folk blev intresserade av mitt liv så tänkte jag, va fan, nu kör vi!!:D haha! Men jaja, det var allt för mig. Ni ska också få en sista bild på mig, så ses vi på stan, kom fram:D



//Olliiee



Tåg igen!

Ja som ni har märkt så åker jag mycket tåg just nu, och ja de stämmer ju:P Har solen rätt i ögonen och damen (kärringen!!!) framför vill inte dra ner gardinen eftersom hon anser att hon inte kan läsa tidningen då... ajja man ska ju va snäll mot de gamla. Är hemma runt 22,30 så jag kommer bara gå direkt till sängen och sooooova, något ja inte direkt fått göra denna helgen.

Gick precis bak till vagnen bakom för att gå på toaletten och märkte att den vagnen va sönder så allt folk gunga fram och tillbaka och de såg verkligen ut som om de satt och "juckade" HAHAHAXD tänkte ja skulle ta kort o lägga ut men alla va så sura där så... haha men de kan ja förstå:)

Men ni får ha de så bra:D

//Olliiee

Söndag morgon

Tja, nu e det väldig tidig morgon och jag sitter i receptionen på hotellet och har precis checkat ut:) Vårt tåg hem går klockan 18,30 ungefär, vet inte riktigt, men tills dess blir det möte igen. Så möte i ungefär 8 timmar gissar jag på... HEMSKT. Jaja, vi får se, det kan bli lite roligare idag:)

Måste dra igen, vi hörs:)

//Olliiee

Herregud!!!

Den rubriken täcker in precis allt just nu känner jag! När vi kom till mötet möter man personer som har kavaj eller kostym och, portfölj och hatt, man kan säga att alla ser ut som skyltdockorna på MQ- INTE OKEJ!!!. Helt sjukt, där kommer man själv helt normalklädd lixom.

Sen själva mötet varade konstant förutom en paus i 8 timmar!!! Jag fattade ingeting heller, väldigt tradit!!!!!!! Men har träffat roliga personer och på "nobelmiddagen" ikväll va det mycket skratt:)

Är verkligen astrött nu så ska snart sova. Jag kommer inte heller kunna blogga förrän sent imorgonkväll nästa gång tyvärr:( Upp klockan 7 imorgon!!!

GODNATT

//Olliiee

Meeting!

Gomorron alla! Japp, jag är uppe redan, även om det är lördag!!!

Vi ska snart bege oss till en skola en bit bort för att vara på möte mellan klockan 11-17. Jobbigt men vi hoppas på att det kan bli kul:p

Vi har märkt att alla andra som är här är väääldigt "proffsigt" klädda, inte direkt som vi haha...

På bilden ser ni en väldigt trött Olliiee;)

Glöm inte Josefines blogg som ni kommer in på om ni klickan HÄÄÄR!!!



//Olliiee

Tjejer på rummet? Javisst!


Jo rubriken talar för det mesta men kan berätta från början...

Jag skulle gå SJÄLV:O till Hemköp som jag fick fråga i receptionen om var det låg. Så gick jag dit och det gick faktiskt hyffsat. Sen när jag hade handlat gick jag åt fel håll, vilket innebar att det blev en jäkla omväg runt hela stan åt fel håll... Tillslut kom jag tillbaka till hotellet och där sitter två tjejer i två fåtöljer som ropar "hejsan" och ställer sig upp. Så min första tanke var, jaha nu är väl det ordförande i SECO "Sveriges Elevråds CentralOrganisation" som ska hälsa på mig. Så jag går fram och tror att jag vet vilka dem är. Ja det blev helknäppt iallafall och det slutar med att jag får reda på att dem är från Motala och har ingeting med elevrådsmötet här att göra, utan dem satt bara och väntade på min buss, men dem tyckte jag va snygg så dem ville prata lite:P Så dem frågade om de fick kolla in mitt rum så vi gick dit och jag kan ju säga att Josefine blev rätt förvånad att jag fått med mig två helt okända personer in till vårt rum. Så satt dem här och snackade lite sen gick dem igen, helt sjukt, jag är ju inte den som börjar prata med vem som helstxD

Men nu har vi iallafall gått till Hemköp två gånger denna timmen, varav en gång gick jag själv, men sen vill inte Josefine ha fler besök så... hahaha!!!



//Olliiee

Linköping!!

Så, nu e vi framme på hotellet i Linköping:) Jag har precis bokat bord på en restaurang till ikväll och hoppas på att det blir god mat:) Sen efter det hade jag tänkt gymma lite och sen ska jag nog ta de lugnt i relaxavdelningen med pool:)

Ni måste besöka josefines blogg med genom att klicka HÄR







//Olliiee


X2000

Tjaa, Nu sitter jag och josefine på 1:a klass på X2000 mot Linköping:P Vi är nog framme runt 12-tiden, så det är ju ett tag kvar:P Sen ska vi roa oss där ett tag innan vi kan checka in på Scandic hotell klockan 2! Blir nog kina buffé eller något:)

Bloggar nog snart igen men skolarbeten kallar!:)



//Olliiee

Danmark

Hajje!

Idag har jag och Amanda varit i Danmark, mycket kul!!! :D
Orkar inte berätta allt men det mesta får ni se från vår bloggvideo och bilder:)

Nu blir det packning inför Linköping, ha de gott!!!













//Olliiee


MSN!!!

Tjaaa, tycker de e alldeles för få bloggare som faktiskt ger ut sin msn, så jag har gjort så att jag lägger ut min här så alla addar, sen tar jag bort den när det blir för många, för då kan man inte hålla rätt och prata me alla ju!:D


[email protected]



Run!!!

Tja alla, idag har det varit en lång dag. Långa lektioner..

Iallafall så kom jag hem, pluggade matte så jag blev klar med den, sen var jag ute och sprang i ca en timme. Känner mig faktiskt väldigt duktig!!:D

Ikväll blir det att titta på tv "Anna Anka söker assistent". Älskar det programmet=)

Tror tyvärr detta blir enda inlägget idag, och imorgon blir det itne heller så många då jag och Amanda ska till Danmark direkt efter skolan, kommer bli sjukt najs eftersom vädret e bra:)

Bilder från när jag sprang:







//Olliiee

Pluggdag

Tja, idag har jag faktiskt gjort rätt mycket, och planerat vad jag kan skjuta upp... haha! Har suttit lite med människor i behov av stöd inlämningen till nästa vecka, men även pluggat lite till svenskaprovet imorron, inte för jag e så bra på det, men nu pallar jag inte med upplysningen mer, det är bara så fruktansvärt ointressant!

Var precis även ute och sköt lite, gick faktiskt väldigt bra. Kul nu med detta vädret med:)

Blir till att verkligen lägga sig i tid så jag orkar med morgondagen:P



//Olliiee

2 föreläsningar

Hej! Nu har jag vatt i skolan där vi har haft temadag om genus! Vilket då handlar om jämställdhet osv. Finns nog verkligen inget tradigare! Men iallafall så hade vi två föreläsningar, där en av dem faktiskt var bra, delvis för de inte hade så mycket med genus att göra, men även att det var en rolig person!

I eftermiddag blir de Väla och köpa skor som jag kan ha när jag ska ut och springa på morgonen( om det blir så) så hoppas på att hitta något bra. Ska även hämta biljetterna till Linköping:)

Ska äta nu men vi hörs ikväll

//Olliiee

Jobb!!!

Tja alla! idag åkte Joel hem, trist:/ Har även jobbat idag:P  Lagom med gäster så det har varit en bra dag, var i kassan och drive-in. Skojj:)

Sitter nu hos kusien och firar min faster som fyller år idag:)

Imorgon blir det skola igen och jag måste ta tag i att hämta ut biljetterna till Linköping som vi ska till på fredag, kommer nog att blogga en del i tåget:p

Har nog inte mycket mer just nu, vi hörs senare. herrå

//Olliiee

Filmkväll!

Tja, sitter hos mig med Joel, Ida och Jenny. Vi har kollat film och nu sjunger vi singstar, mycket kul. Joel leder just nu, bra för han e i mitt lag:D haha.

Hoppas ni har en trevlig lördagkväll alla, för det har jag:)

Bild på Joel


//Olliiee

jobb!

Sticker till mc donald´s nu och jobbar till 16. efter det kommer Ida och Jenny. Ska bli kul:)

Måste sticka, ha de najs!

//Olliiee

Lång dag...=)

Tja alla. Idag började skoldagen med att vi hade "idrott" i två timmar, vilket var mycket skojj och lyckat(y

Efter det hade vi drama, och vi hade redovisning vilket innebar att vi stod på en scen i typ 30 minuter och improviserade...xD haha. Det var faktiskt jävflit kul:) och bra gick det med:D

Efter det hade vi redovisning på fritidskuskapen, gick bra det med. Träffa sen Joel på stan och nu sitter vi här och käkar godis:D

Kommer bli en toppenhelg:)

Bild från fest hos Amanda


//Olliiee

Jenny Gäst Bloggar =)

Hej alla Olivers glada besökare å läsare =)
Hoppas ni gillar Olivers blogg lika mkt som ja gillar hans blogg =)
Jag känner Oliver genom Joel =P hihi, anteckna det, haha :D

Ni kanske inte vet vem ja e, så ja, ja tänker va snäll å berätta (a)

'' Jenny heter ja, är 14 år, fyller år exakt en månad efter Julafton, fast ändå ett år xD (haha)
Jag jobbar som Fotomodell för Heartland ModelAgency, inte vatt model så längre, så några större jobb har ja inte haft, fast ett har ja haft, en Reklam Inspelning till TV3 :P
(nu ska ja sluta skryta xD)

hmm, ja gillar att Sjunga, fast när ingen e hemma, haha :P ''

På min blogg får ni läsa om mitt liv, om nästan allt, eftersom ja bloggar ganska öppet, men det e ju kul =)

Aja, nu ska ja sluta blogga för sitter å snackar med Ida, Joel å Oliver på Skype (a)
Å Oliver e ett matte geni :P haha :D

Men fortsätt å Läsa Olivers blogg för han e sjukt snäll å duktig bloggare :D



PUSSAAR <3

WWW.WUFFAN.BLOGG.SE

läs den, den e rolig, lika cool som mamnet xD

Nöjd!

Gick verkligen skitbra på utvecklingssamtalet idag! så nöjd som man kan vara. Bara positivt förutom historian där det var en pil snett annars alla upp!!!

Tummen upp för det, dags att käka lite sen blir det chill:D

Får inte heller missa sveriges värsta bilförare:P!!!

Imorgon blir det först idrott, drama sen redovisning i fritidskunskap. slutar halv 5... Sen ska jag träffa Joel och så ska han med på jobb på kvällen! Ska bli mycket skojj!:) Nackdelen med dagen är att jag kommer se förjävlig ut efter idrotten... Smällar man får ta, min idé är att verkligen verkligen ta det lugnt så man håller sig hyffsat fräsch! haha:)

//Olliiee

Skolan som vanligt!

Skolan idag med, annars inte så jättemycket som har hänt. Ska alldeles strax iväg på utvecklingssamtal med min mentor så dår får man ju verkligen se hur det går haha!
Har även tagit bild i vår skola som är en gammal militärförläggning, HEMSKT!!!

Ska käka med lite nu, ses sen:)

Kärnämneshuset


//Olliiee

Olliiee har lagat mat:O

Jajjemen, här har ni kocken som borde få alla michelin(stavningen där ja...) stjärnor man kan få. Jag har nämligen både dukat och gjort pytt i panna (för mamma har ju opererat sig) och det blev mycket bra!! haha :P
Här kommer även lite bilder på hur allt blev(y

Kaxig bild på min underbara maträtt!!!


Och på min förstaklassiga dukning;)



//Olliiee

Skola...

Tja. Idag har det varit som sagt en lång dag och jag är fruktansvärt trött. För FÖRSTA gången i mitt liv har jag somnat på en lektion... Kan dock tillägga att jag tror inte lärare upptäckte det. Tog en bild när jag vaknade på lektionen haha:)

Ikväll blir det nog att vila en stund sen bara ta de lugnt för jag har ingen läxa vad jag vet:)

Nu är helgen med bestämd:

Ska försöka sluta tidigare på fredag så jag kan möta Joel på stan sen tar vi bussen till mig där han är med i två timmar på mitt jobb, sen drar vi hem till mig.

På lördag ska jag jobba 12-16 på MCD och sen på kvällen kommer Jenny och Ida till oss.

Söndag även där jobb 12-16 på MCD och idag åker även Joel hem:/

Bild på mig och Melle. Som ni ser så har min morgon inte varit som den brukar och jag ser förjävlig ut haha!



Jag och Emma:)



På "sovlektionen" Lägg även märke till vår uppklädda historialärare!:)

Morgonstund...

Tjaa, Nu är klockan 07,21 och jag har faktiskt lite tid över!!!  För er som inte vet så på morgonen är mitt schema alltid så hårt pressat, på en och en halv timme ska jag hinna göra allt och ta mig till bussen, idag gick jag upp lite tidigare så kände att jag lika bra kunde lägga in detta inlägget:)

Idag är det lite olika lektioner, bland annat Människor i behov av stöd, historia och svenska B. Bara tre lektioner men ändå går jag till klockan 16 utan håltimmar!! Lååånga lektioner, men roliga..oftast(i) haha.

Nej, jag måste verkligen gå och göra vid mig nu inför dagen, ha de bäst så ses vi vid mitt nästa inlägg runt 17 tiden:)

//Olliiee

Kväll

Hajje! Kvällen spenderas nog till att snacka lite på skype och msn skulle jag gissa. Ska även se på datan tv 4:as "112 på liv och död" vilket har blivigt mitt favorit program just nu.

Jag ska försöka vara lite mer personlig i denna bloggen med nu... Just nu e det mycket som händer för mig, mina tankar är delade om många saker, men det finns saker som gör att jag klarar av allting med. Det är mycket i skolan redan med, pisstrött på allt nu fan!

Ajja, annars e väl allt som de brukar:) Fortsätt kolla min blogg, det är bara kul, även om jag inte skriver så ofta längre:)

Denna låten beskriver väldigt bra hur det är för mig nu:P


Kort dag!

Hallå:)  Nu e jag hemma igen efter möte med fotokatalogsföretaget där jag blev fotad för att testa deras nya teknik, blev hyffsat hehe. Sen direkt till möte med politiker igen och denna gången var det magnarpsskola som blev uthängda haha! Nej men det gick väl ändå ganska bra för dem tycker jag, det är ju inte alla skolor som har en egen kock osv:P

Ikväll blir det nog lite plugg iallafall sen ska jag jobba klockan 6:)

Märkte när jag skulle gå hem att dem har grävt upp typ hela jävla vägen så enligt dem skulle man tydligen gå en extra lång runda vilket skulle tagit mig kanske 10 minuter extra, så det sket jag fullkomligt i och hoppade genom avspärrningarna, dålig stil av byggarna att göra så!!! Ajja nu sitter man här iallafall, bloggar kanske sen igen om jag har tid, lovet är ju slut vilket gör att jag inte bloggar alls lika ofta nu. Men jag ska ändå försöka götra det eftersom jag har höjt mig rekordsnabbt på bloggtopplistan, från för 3 dagar sedan vara på nummer 380 tror jag tills att nu vara på plats 115:)

Kan jag vara så intressant? haha:D

//Olliiee

Foto

Tja alla, sitter nu i skolan och har haft möte med skolfotoföretaget som ska fota oss nästa år:)

Har även tagit nya bilder med häftig vit bakgrund som jag lägger upp på bloggen om ett antal veckor:P

Nu ska jag iväg på ännu ett möte där vi ska sätta betyg på skolmaten i kommunen, slutar därefter så är väl hemma runt klockan 2 idag:)

vi hörs

//Olliiee

Liindblaads ville bara...

heej alla Olivers bloggläsare..
Jag ville bara säga att ni har verkligen hittat till rätt blogg.
Denna blogg till hör en kille med ett hjärta av guld.
Så ni har verkligen hittat till rätt blogg.

Och jag är verkligen väldigt glad att jag funnit en så fantastisk snäll och vänlig kompis
Jag lägger in ett Citat som min mamma skrev till mig på Facebook
"Ni ser ut som bröder"
Det citatet kan jag säga värmde, och jag skulle aldrig tvek
at att vara din lillebror Oliver :)

Han vet dock inte om att jag e inne och skriver på hans blogg så ni kanske får räkna med att han raderar detta inlägg..

/ Joel



Jag och Oliver i malmö <3

Skola imorgon

Jaha, mitt sista blogginlägg nu då. Sitter och planerar nästa helg och får se om Jenny , Joel och Ida kommer hit en runda på någon av kvällarna.
Det blir även jobb båda dagarna på Mc Donald´s och det ska bli kul:) Nu ska jag inte göra så mycket mer ikväll, kanske lite tv och datorn annars bara soooova!!!

Har haft ett räjält uppsving på besökare idag, tack alla:) fortsätt läsa:D

Ses seen:D

//Olliiee


Ollie e nöjd:)

Hajje alla bloggläsare. Ni e underbara, min statistik bara ökar och ökar hela tiden, så keep it up så ska jag blogga så mycket jag kan:)

Dagen går nu mot kväll och det är dags för mig att bara ha en ledig tid nu innan allt hektiskt börjar igen i skolan imorgon, mitt lov tar slut idag:(

Lovet har spenderats på alla möjliga platser. Har varit två gånger i Malmö, Helsingborg me några och sen vatt med Joel nu på slutet, kanon lov helt enkelt:)

Vi ses på mitt sista inlägg för detta lovet ikväll, tills dess.. ha de gött!=)

Bild på mig Anna och Amanda:)




Besök

Såå ja, nu e mitt pluggande klart!!!! Fan vad skönt att få det gjort, även om det var sista dagen:P
Jag har även precis gjort vid mig inför dagen och det känns skönt, tar alltid så lång tid-_-

Nu kommer snart gäster, vi ses och hörs:)

//Olliiee

Två bilder från gårdagen ute på landet hos min morfar:)




Vaken...i tid!!!

Tja alla bloggläsare! Idag vaknade jag faktiskt i någorlunda tid, och det är för att jag SKA plugga nu direkt efter att jag lagt upp detta inlägget. Sen efter lunch kommer Daniel hit en runda, så får vi se vad som hittas på. Annars kommer denna dagen nog inte bli så lång, det är ju skola imorgon och jag måste upp klockan 6!!!

Den dagen börjar med psykologi och det är ju alltid lika roligt... Det blir ju mycket bättre med när man ser vilken underbar lärare man har... haha:)

Bild från fest med Daniel förra året


Bingolotto!

Jaha då har man kommit hem från släkten nu där man ätit god mat och spelat bingolotto. Gud vad längesedan det var sist jag spelade bingolotto. Jag kommer ihåg att det var när jag bodde i Ängelholm och alltid på lördagskvällarna sprang jag in till min farmor och farfar, satte mig i sovrummet med dem och spelade. Jag minns verkligen det som om det vore igår. Vi åt alltid god mat och jag minns till och med hur bordet såg ut där vi satt haha:) Såå kul de va! Nu idag var jag nära att vinna en resa till Turkiet!!! Vem hade velat följa med mig(a ? hehe:P
Nej nu är klockan hyffsat mycket och jag måste gå upp tidigt imorgon för att plugga och sen kommer Daniel hit!:)

Vi ses och hörs, ha en najs kväll önskar en bingolottonarkoman! haha:)

//Olliiee


Bonden Oliver;)

Tja alla bloggläsare!

Idag vaknade jag klockan 12,58 vilket är väldigt ovanligt för mig. Och faktiskt väldigt konstigt eftersom denna natten inte varit så bra..
Idag ska Oliver ut till landet med alla kossorna för att fira påsk med släkten. Där finns varken dator eller internet, och knappt täckning till mobilen, så vet ni vilken nivå på civilisation där finns, haha! Jag hoppas och ber till alla högre makter att jag iallafall kan få kommunicera via min mobil!
Jag vet inte redit när vi är hemma ikväll men jag skulle väl gissa på runt 10 ikväll.

Tills dess, ha de bäst!

/Olliiee


Sovtime!

Nu är det dags för mig att gå och sova hade jag tänkt. Morgondagen spenderas nog mycket framför datan då jag hade tänkt att jag verkligen ska ta tag i allt vad plugg innebär!!! Har bara kopplat av nu dessa dagar och det har varit helt underbart! Har vatt skitmycket innan i skolan och så, så det var skönt nu:)
Har inte heller jobbat något direkt på lovet och det är ju helt sjukt fantastiskt att bara kunna göra det man allra helst vill=)

Nu ska jag inte hålla er vakna i onödan så godnatt och sovgott:)

Iväg

Tja alla läsare. Nu var det längesedan jag uppdaterade ordentligt senast men som ni säkert vet så har jag varit med Joel nu i två dagar och vi har varit runt på en massa ställen! Mycket skojj:) Jag lovade en bild på det jag shoppat i Malmö och Helsingborg och här kommer det. T-shirt och glasögon, dessutom mer wax som jag använt innan.

Ikväll blir det att åka hem till Erik och ha det trevligt, och dagesn outfit kommer bild på här nere. Ska bli mycket roligt!
Nu har jag rätt brottom så ska ut och hämta bland annat cider till ikväll. Kommer nog hem i rätt god tid ikväll tror jag.

Vi ses och hörs!:)


Malmö shopping!

Idag åker jag och Joel ner till Malmö för att se om vi inte kan röja lite i affärerna haha! Vi åker om typ 20 minuter, och så kommer vi väl hem sent antar jag:P Och då lovar jag att bilder på vad jag har köpt kommer att komma upp! Hoppas även på att vädret kommer bli somd e har lovat överallt, just nu ser jag faktiskt inte en enda glimt sol!!!

Vi hoppas på det bästa och hörs när vi är hemma, ha en bra långfredag!!!=)

Kväll

Tja alla läsare!! Jag kommer inte lägga in några bilder ikväll för jag orkar verkligen inte ikväll, plus att Joel har kommit, mycket kul(y

Så ikväll har vi bara chillat,snackat o kollat tv!=)
Imorgon bär det nog av till Malmö så jag läger in bilder på allt jag köpt då istället på dessa två dagarna. Känner att pengarna rullar iväg haha! Glöm inte besöka Joels blogg med!!!

Lindblaads.blogg.se

Ha de bra så länge alla:)


Helsingborg

Tjaa, idag har jag varit i Helsingborg med Anna, Amanda, Emma och Melle:) Redit jävla kul!! hahaha, många skrattXD lägger in mer sen, även bilder på det som jag handlat, blev nog liite för mycket idag;P haha.

pusshejj

RSS 2.0