Söndag

Jaha nu under den tiden som jag inte har skrivit så har min moped gått sönder så får väl fixa den snart, kan fortf köra men blinkersen är konstig. har även träffat min dubbelgångare haha, helt sjukt!!! satt på teatern så emma bara:Men titta, han har ju samma frisyr som dig bakifrån, Oliver.
jag: haha fan va snyggt lixomXD
sen vänder sig denna killen bakåt
Emma: men han har ju samma näsa som du, han ser ju för fan precis likadan ut som dig!
Jag: fy fan va äckligt, men snygg va han:)! hahaha
Emma: Oliver, är det verkligen du som sitter här? haha

jaja sen har de väl inte hänt mkt mer, jobbat idag och igår kvällstider och ganska lugnt har de väl varit:) skola imorrn:) ha de najs!

MOBILEN!!!

Glömde skriva innan att jag har lyckats slita sönder min mobil... jag skulle dra ut laddnings sladden och fick med mig en del inneifrån mobilen-_- hur jag nu lyckades med det, så ingen ladsdning och det funkar inte heller att ladda den så måste lämna in den och det kan ju ta ett tag, så vill ni ha tag på mig så ring hem:P

Mycket Har Hänt


jaha nu var det väldigt längesedan man skrev här och som sagt så har mycket hänt, jag jobbar varenda dag utom måndag och torsdag så det blir sällan att jags kriver tyvärr. iallafall en bild på mig tagen idag när jag lånade Annas halsduk:) Vad skulle man vara utan sina kompisar i BF!?<3<3<3

FEST

jaha igår så jobbade man 12-16. 4 timmar så inte så farligt, fast sjukt mycket folk i början. sen direkt hem och duscha, byta om sen iväg på fest där jag var bartender. mycket bra gick de, blandade ihop en helt egen drink som gick hem:) idag har ja bara tagit de lugnt, inget större har väl hänt. bilder från festen hoppas jag att jag får sen, isåfall kommer dem ut här:)
ha de najs

RSS 2.0