Slut på lovet

jaha nu sitter man här och har precis kollat på beck. mycket bra film! Har inte kommit så långt på mitt rum, ser likadant ut som för två dagar sedan haha, eller ja, jag har ju kommit en bit, men det blir ändån till att sova på en madrass inatt med haha. Skola imorgon, får se om jag går, har nog fått maginfluensa, men hoppas de har gått över tills imorrn, har blivigt lite bättre nu under kvällen:) ajja ska sova nu.
ha de bra!

Rörigt!

jaha nu håller jag på att flytta allting i mitt rum känns det som. har bytt skrivbord till ett mycket mycket större jämfört med vad jag hade innan. mitt rum är KAOS!!! får ligga på en madrass inatt med en filt haha. men har fått upp datorn tillfälligt men vi måste fixa med sladdarna också så vi får se om vi orkar det till helgen. men jag är väldigt nöjd över resultatet. ska lägga in en bild sen när det är färdigt, skulle tagit en innan också men det tänkte jag såklart inte på då. men men nu ska jag at det lite lugnt, har flyttat hela kvällen.
ha de bäst!

Lan natt

Jobbar på gården nu hela natten, mkt skojj:) Lan natt, alla spelar olika saker, allt från Pokemon till Cs och Wow. Själv sitter jag mest på bdb och msn, men har även spelat Swat 4. Vi får se hur natten utvecklar sig. Sitter här med en stor godispåse och lite choklad samt en stor dricka. hoppas på att detr räcker hela natten:) återkommer väl under natten.
ha de najs

Lång vecka

Jaha nu vare ett tag sen man bloggade igen:P det har väl hänt en del sen innan. jobbade igår och idag på McDonalds. jobbigt men skojj:) sitter i pausen av beck nu, får vi se vem som mördat honom eller vad dem gjort med han som försvunnit:P imorrn är det lan/film natt på gården, ska bli kul men jag klarar nog inte att vara vaken hela natten, som man kanske bör när man jobbar haha. sen på tisdag så ska jag jobba och sen får vi se lite mer vad som händer. ska försöka blogga lite imorgon kväll om jag nu får internet på gården, ska ta med min bärbara dator så vi får hoppas på det bästa. vi hörs och ses!

jag och erik på bild när vi hade väldigt väldigt skojjXD

Hajje alla:)

Hejsan alla kära läsare:) nu har mycket hänt i mitt liv sen jag uppdaterade senast. jag och Caroline har bland annat kommit på att innan sommarlovet börjar ska vi hunnit åka till varje kommun i skåne det vill säga 33 stycken!!! det kan bli skojj, reglerna är enkla, vi måse vara i varje kommun i minst en timme och vi ska ha ett foto på oss därifrån:) kan bli mycket skojj:) idag så har jag jobbat i 12 timmar!! först på dagiset och sen på kvällen på fritidsgården, sjukt skojj men nu är man väldigt trött. har också varit lite sjuk men förkylningen håller på att gå över nu med så de e chill. idag på dagis så kom det 28 japaner helt plötsligt och skulle hälsa på! helt sjukt, man bara stod där o kolla på dem, de trodde säkert ja va dum i huvet, men de e ju inte varje dag man får 28 japaner på besök^^ sen på gården har vi haft kuddkrig med mera, skojj skojj. imorrn ska jag va med erik,carro och mini ska bli skojjit:) 

men vi höres alla, puss o kram från oliver da man:D

Sommar

Nu vill jag bara ha sommar! kommer ihåg förra sommaren så sjukt härlig:) sitter här å tänker tillbaka på hur de va att kunna köra moped in till jobbet varje dag i endast tröja, helt sjukt när man tänker på hur kallt det är nu! fan asså sommar är vad jag vill ha, ligga och dega på stranden, men sen finns det ju dem jobbiga stunderna med när man står i köket och gör hamburgare i ca 40 grader men det är kul det med:) Längtar!!!

Jobb

jaha nu är helgen slut och det man har gjort är å ha jobbat. Väldigt mycket folk kan man säga!! men har iallafall fått en present från McDonalds:) en bag ganska så stor faktiskt, lägger ut en bild på den senare om jag hinner haha. men annaras så kanske skola imorgon om jag är frisk, just nu känns det inte så, har stått i draget av mc drive luckan hela i 4 timmar och det har inte gjort det bättre. ha de naajs

RSS 2.0