Helt slut!

Hemkommen från Egypten, helt underbart var där, men skönt att komma hem till det vanliga och alla underbara människor! Hela veckan har plågats av massa plugg osv, rätt tradigt. men vafan de får man ta:)
Bild från Egypten nu:)

hatar egyptier;d

Jaa asså egyptier är typ dumma i huvudet, en kille kastade upp mig på en kamel idag haha, asså verkligen kastade. livrädd var jag för kameler e inte min smak på djur precis. luktar skit gör dem också!!!

Sen en sak till, jag har ätit LAMM!!! Bhäää... fy fan vad äckligt, jag som inte ens visste det förrän jag ätit upp... Blev även polare med en servitör på en restaurang som tyckte om min frisyr haha;d han sa att han aldrig har tid att fixa sig i mer än en timme eftersom han jobbar 14 timmar per dag och sen resten går åt till att sova osv. Tyckte fan synd om honom:/ Men iiaf numera frågar jag alltid vilket djur det är, och jag fick till och med härma en kossa en gång för att de skulle fatta... som sagt tröööga haha.

Imorgon blire poolen och sen får vi väl se. Vill bara säga att snorklingen är fantastisk här.. Precis som i filmen "hitta Nemo" haha :D
Har även snackat mycket engelska med cheferna här, i och med att vi va tvugna att byta rum mitt i natten för de va fel på detta osv haha, men de e ju bra att man lär sig det med. Just nu e vi väldigt uppskattade här och får i princip allt vi vill hahahaxD
Nu ska jag strax sova för det är väckning klockan halv 9 imorgon gissar jag på, snabbt iväg innan han äckliga städaren kommer!!

Tyvärr orkar internet inte med att ladda upp bilder så det blir inte roligare än såhär:/

Btw så har jag för sörsta gången i mitt liv blivigt kysst av en rysk tjej idag!!! hahahahaxD

Gonatt//Olliie


Egypten!!

Tja alla, detta är helt sjukt allt som har hänt här under dessa fyra dagarna. Berättar allt i ett videoinlägg, det är enklare, tyvärr blir det inte idag för de fuckar ur:/ I vilket fall som helst så tackar jag Apollo för att ha sponsrat mig med internet under hela vistelsen, som annars skulle med normalpris kosta ca 1000 kr per dag i två veckor. Sjuka priser men det är för att internet är så dåligt utbyggt här i Egypten.
Kan säga att trafiken e helt kaosig här!!! De har bara enkelriktade gator med U-svängar, så få rondeller som möjligt eftersom i varje rondell måste där stå en polis och visa vilken riktning man ska köra i... haha! Där står också ambulanser efter varje kilometer och håller koll... Vi har även en jäkla massa poliser och vakter på hotellet, undrar varför..... haha

Får inte in billder nu heller, kommer sen, gonatt:)




RSS 2.0