Emma!

Aaw Emma, tack=) Du är en rikig vän som aldrig sviker, vet att jag alltid kan prata med dig om det är nått, och samma för dig!!!

Idag har jag vatt vikarie på fritids igen, gick bra. va på skytte idag, jag fick den högsta poängen man kunde få:D:D Grattis till mig=) haha





!


Gästblogg!

Hej! Är Emma munkabonnen som skriver!
Oliver är väldigt seg på att uppdatera sin blogg!
I morgon ska jag och han åka till Bromölla och träffa några kompisar där=) Men först ska vi till helsingborg och ta av min under del av min tandställning :D Längtar!
I lördes var det fest! Amanda och Anna fyllde 18. GRATTIS mina små sötnosar<3

När livet är som mörkast, finner man sina riktiga vänner! <3 Och oliver du kan känna dig träffad + några till<3 VILL HA SOMMAR NU!!!!
Puss på er alla<3


Måndag kväll igen!!!!

Jaha, upptäckte att mitt senaste inlägg var för exakt en vecka sedan... Antar att jag bara har tid att skriva på måndagkvällar. MYCKET har hänt sedan jag skrev sist. vi börjar från början right?:)

Tisdag: jobbade med Erik, annars tog jag det väl lugnt.
Onsdag: skola sen hem och sen till Friskis.
Torsdag: sjukt dålig dag psykiskt men på kvällen får jag reda på varför jag varit så deppig på sistonde... Ja det nya medicinerna som jag käkar för att jag ska gå upp i vikt, en biverkning av att ta dem tydligen.
 SKÖNT att veta att det inte är så mycket fel med mig... hahaa! Men blandningen mellan det & kärleken är piss!
Fredag: Jag och Erik åker på fest, utklädnaden ser ni nog i bilden nedan;) Mycket rolig kväll!!
Lördag: Mår ganska dåligt efter gårdagen, jobb på Mc donald´s 15-19.
Söndag: Min alla hjärtans dag tillbringar jag med Jobb på Mc donald´s 11-20, vi har fått ny uniform, så jävla snygg jämfört med den gamla!!!! Mycket folk på dan så några fick gå hem, på kvällen var allt verkligen kaos, men jag och Ellinor fixar det bra i kassan ändå tillslut, alla nöjda:)
Denna veckan kommer vara ett helvete, 3 eller 4 prov och en inlämning på 4 dagar!!! Ledig på fredag, så jävla najs!

Nu får ni bilden, som ni troligtvis har sett på bdb men i like it!!=) hahaha



Livet går vidare! och jag med...

Jaha då är det måndag kväll igen, upp tidigt satan imorron då ja. denna dagen har faktiskt varit sjukt bra, har bland annat klippt mig som ni kommer se på bilden nedan. Var hos en ny frisör idag och funderar på om jag ska fortsätta där. DYR!!! men ändå värt det. Trevlig frisör och massage i stolen, detta är väl en fantastisk utväckling!!! Drama och pedagogiska läxorna är klara, fasar för matteprovet imoron, kommer gå åt helvete, men ser fram emot när det är slut. Funderar på att sova snart. vi höres  pusshajje


Vad ska jag tro??

Gårdagen var väldigt rolig, började med Väla tiiidigt med kusinen, sen åkte jag till Emma och med hennes familj till Kristianstad, vilket var mycket roligt! Kvällen spenderade hos Erik.

Jaha, så går det minuter, timmar, dagar och man hör inte från dig, har precis kommit över dig, och sen helt plötsligt är det som innan, va fan är detta?? Söndagarna är värst för då gör man verkligen inte mycket och då går mycket tid till att tänka, tänka på dig!!!!


Video

MITT VIDEOINLÄGG, pallar inte fixa in det här. men det är inte seriöst!!! haha:P



http://www.youtube.com/watch?v=PP5YEigqqMc


RSS 2.0