Många bollar i elden

jaha nu sitter man här igen på kvällen som alltid. idag har det hänt väldigt välsigt mycket roligt, iallafall på dagis. det blir bara roligare och roligare, den ena är värre än den andraXD i vilket fall som helst byggde jag mjölkpakethus och råkade välta ut en glasslåda med små pärlor i-_- haha inte så lyckat. sen iväg till friskis och jag och Caroline har kommit på att vi ska bli receptionister istället:D MEN!!! När jag och carro gick förbi några containrar (tror de stavas så) iaf där man slänger saker sånna stora gröna så hör vi att de prasslar i en av dem, så jag går fram o kikar in i den och då är det någon som tittar tillbaka! blev sjukt rädd!!! haha undrar hur fan han kom in i den! iaf sen ner till gården o snacka me rosie och spela lite guitar hero:) sen nu sitter man här och ska snart lkäka, imorrn upp klockan 8 igen och ännu en ny och spännande dag på villervalla måsen:D ha de najs alla:)

Skola, jobba

idag har jag och Anna tänkt flera gånger, döda oss! skjut oss! vad som helst, bara vi kommer här ifrån. jobbig skoldag! kom hem har käkat lite o strax till jobb:) immorn APU igen:D

Redigerad av Caroline


Trött!

hejhej allihopa:) nu har jag kommit hem från skolan är är sjuukt trött! kan bero på att man satt uppe till tolv inatt och hjälpte henne med svenska grejen:P men iaf idag blir det friskis och svettis gym som gäller, ska bli skönt att träna lite, det behöver jag! sen får vi se om jag inte kan va ute lite på msn ikväll och prata med Angelica<3 på torsdag gäller det:D

ha de bra!

En rolig historia av LivetEnligtOliver

Det var en far en mor och en son.
när sonen sov vaknade han plötsligt av att det bankade i väggen. han hörde mamman:
- Jag kommer, Jag kommer! Kommer du? skrek hon till far
Sonen smällde upp dörren:
-Vart ska ni? jag vill också komma!

hahaha, en liten fräckis till alla mogna där ute som läser min otroligt seriösa blogg:D

ps. när carro fick höra denna kunde hon inte sluta skratta:). och för er som inte fatta kan vi ju säga så mkt som att far och mor hade sex... haha:D

LivetEnligtOliver- jag som modell. bilden blev väldigt stor:P


Hemma igen

Sådär nu e man hemma igen efter en väldigt väldigt kall dag. var utomhus precis hela dan och det var inte speciellt varmt heller när man blir fotad i t-shirt och en långarmad tröja. några bilder blev helt okey iallafall så ska lägga in dem så fort jag fått dem av Caroline. tack för en trevligt dag. Nu väntar bastun för mig innan jag fryser ihjäl:)

gomorron allihopa:)

Nu sitter man framför datorn igen, har jag inte något liv? jo det har jag faktiskt, haha ska alldeles strax in till stan där fotograf Caroline och ljusjusteraren Johanna väntar på mig så ska vi fota lite runt om. hoppas man fastan på bild idag iallafall^^ sen ska vi nog åka in till valhall och fota mig där med i en liten grop. spännande! ajja vi får se hur det blir när det är klart, lägger förhoppningsvis in bilder så fort som möjligt:)

Jag får ju lägga in lite bilder så bloggen blir rolig:) jag och Amanda på isen


En förvirrad Oliver

Just nu är det en förvirrad Oliver som ska ta sig an och göra en blogg. Det är tur att man får hjälp av Caroline:) i alla fall så är mitt liv väldigt rörigt just nu, jag vet inte vad jag tycker och vad jag inte tycker. Hur jag än gör blir något fel. På torsdag ska jag i alla fall träffa Angelica, det ska bli väldigt kul och spännande. Hoppas på det bästa!

Den fruktansvärt seriösa modellen Oliver som räcker ut tungan


hajje allihopa, här är min nya blogg.

 Här kommer jag att lägga in en massa grejer hoppas jag:P ja ni får alltså hänga med i Olivers liv, därmed namnet:D bland annat när jag ställer upp som modell kommer dem att läggas ut här så småningom. 


RSS 2.0