Hemma

hajje!

Idag var det verkligen vääldigt mycket att göra på jobb, hade nog ingen ledig stund på hela tiden! Stod på Bopen i två timmar typ, ja den sidan av köket som görs på beställning, anyway, där var det faktiskt rätt chill tills jag fick en jävla massa beställningar, typ 5 CBO, 2 fisk, 12 mc chicken jr och en jävla massa nuggets haha, vettefan hur jag lyckades med allt eftersom jag inte är så van att stå där. Sista halvtimmen fick jag stå i kassan och drive-in. Det är ju det som är roligast;d Bästa placeringen är nog ändå dt1;an ;)

Ajja, Sen hämtade mamma mig så åkte vi och handlade Chinamat och sen gick jag hem till Erik och kollade tv med mera:) trevlig dag, men var tvungen att gå hem nu i tid för jag måste upp tidigt och packa tills projektarbetet som börjar på måndag.

Ha de naajs


Jobb

Skulle egentligen jobbat 15-19 idag, men blev inringd tidigare idag så börjar 12 istället. Lika bra det när jag ändå satt åt denna dagen till att jobba, alltid gött:p Så nu blir det att göra vid sig inför jobb, byta om, käka och sen be mamma skjutsa mig(a haha. Have a nice regnig day;d


Grillkväll!!

Tjaa, Nu ska jag göra vid mig för att sen åka till Melle och spendera kvällen där med de bästa<3
Hörs sen, pusshaaajjje

Emma och Melle<3 JA vi är i Sverige fast allt i bussarna står på danska som ni ser;d

Ven och sen fest<3

Tjaa, igår åkte jag, mamma och Felicia till Ven, det var ett jävla bra väder och mycket trevligt:) Vi cyklade runt näästan hela Ven, och man kan säga att det är inte lätt att cykla tandemcykel, men fy fan vad vi var braxD

Efter det så åkte jag direkt på fest hos Jenna med en massa trevligt folk:) skojj skojj;d
Jag är av den uppfattningen att en bild säger myycket mer än några meningar, därför kommer här en massa bilder, och det är även därför jag lägger upp foton i nästan alla inlägg, det blir så mycket roligare då;d

Bilder från Ven




Bilder från festen








Sol!

Tja, nu har de van vatt sol i två dagar, heelt sjukt! haha. Och chill ska det bli, hoppas bara på fint väder nu i tre veckor när jag är ledig från jobb, sen kan de väl regna lite(a haha! Nä, det hoppas vi väl inte på. Idag har jag följt med mamma och handlat, och ikväll blir det fotbollslir, underbart när de är så najs väder!

Har också kollat den nyaste wallander som har dvd premiär idag, den var bäst!!:D

Imorgon blir det Ven med Felicia, uppdaterar när jag kan, pussheej!

//Olliie

Minnen<3


Göteborg!

Tjaaa! Idag har jag varit i Göteborg med Felicia:) Riktigt skojj och trevligt! Det var vaaaarmt och så jävla najs! Köpte inte så mycket men Felicia fick ju handlat en hel del;p Första dagen på sommarlovet då jag faktiskt känt att det är LOOOOV!!!

Försökte faktiskt blogga från min mobil idag men det gick inget vidare haha. Tror nog att vi besökt precis ALLA butiker som finns i Göteborg!!! Och vi har faktiskt till och med fått en vägbeskrivning och kunnat följa den;o heelt sjukt, hon i affären fatta nog att vi inte reedit var från GöteborgxD Jaja nu ska ja inte snacka mer, sov gott så hörs vi!!

// Olliie


Ängelholm

Har idag varit i Ängelholm med Caroline där vi var på möte med socialen eftersom vi ska göra vårt projektarbete nu i sommar med socialen. Vi ska med på ett läger som anordnas för barn som har det svårt hemma eller inte får komma iväg på sommaren. Kan faktiskt bli kul:) Vi kommer då ha hand om aktiviteterna osv. Kan bli tufft, lägret håller nämligen på i 4 dagar och vi kommer hem dan innan midsommar...

Så idag blir det till att skriva skolarbete igen även om sommarlovet har börjat, men slipper sen också väldigt mycket i höst och vår:)

Nä, mamma har gjort mat så ska gå dit och käka lite, pusshejjej!

/Olliie


Chilldag!

Hajje! Gårdagen spenderades med Jenna inne i Helsingborg, mycket trevligt:) Kom hem vid ett tiden och satt uppe och snackade med Adde till 3 ungefär och gick sen och sov! Har idag Jobbat lite nu och ska senare ut och övningsköra mer med pappa skulle jag gissa på. Dagen kommer att bli jäklit chill ikväll, har ju varit ute sent nu nårra kvällar så kan vara skönt att bara sitta hemma och ta det lugnt:)

Ska alldeles strax käka, höreees!
/Olliie


Studentfest!

Tjaa, igår var jag hos Madde på studentfest. Mycket trevligt och roligt! Mår som man förtjänar nu dagen efter, men men, that´s life;d Ikväll blir det nog att vara med Jenna tror jag, annars e de bara chilla som gäller! Som sagt gårdagen, Vaknade lite i 10 och kom på att jag precis missat min brors sommarlovsavslutning... Åkte dit ändå och var med i tio minuter sen hem.
Gjorde vid mig lite och stack sen iväg till Emma och så åkte jag med henne till studenten:) Åkte därifrån vid 00,00 tror jag till en annan studentfest, kommer inte ihåg vad klockan var när jag gick därifrån men kommer ihåg att jag gick själv genom hela vejby i ett pissväderxD haha! ajja, kul va de igår:)

Bilder kommer här med:P

//Olliie

Hos Emma innan studenten


Jag och Melle


Jag Jenny/Julia och Jesper/Jonathan haha


Ja, nu är nog klockan runt 23 haha!

Student:D

Tja tjaa, nu e jag tillbax här och skriver när jag känner för det:p Har idag varit på Amadeuz skolavslutning, köpt blommor!!!! och nu ska jag snart gå och göra vid mig inför kvällen som är hos Melle, studentfirande osv, men jag ska först hem till Emma så vi kan gå dit tillsammans;D

Igår var Anna och Amanda här, trevligt, med en massa skratt hahaha!

Har även klippt mig sen jag var och skrev här sist, vääligt kort... och blont haha;D

Bilder kommer här nedanför, måste sticka nuu och grattis till alla som tar studenten för fan, man längtar ju själv så man håller på å dö!!!

//Olliie

Bild för två månader sedan hos min morfar, yees bonde;d


Video från igårxD Amanda filmar, men det blir lite kaos när hon råkar spilla ut cider över golvet mitt i haha!

RSS 2.0