i´m in;)

cha chaaa, nu har jag sovit här ute en natt, men som sagt så är toaletten och duschen inte klar än men kanske under nästa vecka:) ska också iväg sen och köpa tv, kanske nästa vecka med:)
Lägger in lite bilder, som verkligen inte blev bra, och som ni kanske ser på någon bild så har jag bommat igen fönstret men det är för ja hade ingen rullgardin och då hade jag vaknat kanske vid 6... det ser lökit ut nu men de ska komma mer saker... haha=)  fest sen då eller:D?



Flytta(snart)

jaha idag ägnas dagen åt att fixa det sista sinnan jag kan flytta in, det blir nog en runda till Väla och inhandla lampor och rullgardin, för det värsta jag vet är att sitta i mörker och inte ha möjligheten att kunna tända, och att vakna klockan 7 av att der ät ljust ute.
Tavlor ska upp, sista målningen och sen är det städa städa och städa:)
Gårdagen tillbringades i skolan och sen földe Amanda och Anna med hem, mycket skojj:) Klockan halv 11 stack sen vår familj och Niklas till addes familj och spelade sällskapsspel. Såklart får alltid mitt lag de svåraste orden t ex Södrahalvklotet, yllekofta med flera. men vi klarade dem!!!
Dax att göra vid sig för snart börjar allt, ha de bääst
pusshajje

Bättre till en början...

Tja!

Idag gick jag upp vid 6-tiden och var på Rönne vid 8. Dagen idag gick rätt snabbt och efteråt så åkte jag och Amanda till Väla vilket var mycket trevligt, inhalndlade den nya Wallander som jag ska kolla på ikväll!!!!!=) 
Jag och Amanda ska starta videoblogg när vi är ute som Poliser, spännande eller hur:D (vi ska bara gå polishögskolan först...)
kan bara säga till Emma och Majs att det kommer nog inte bli nått med den personen jag pratat om... förklarar sen.
Ska käka lite nu, pusshajaa
                                     

Nytt liv åt bloggen

Jag kommer att skriva här igen så ofta jag kan, jag kan säga att nu i början kommer det mest vara deppiga saker eftersom jag är det just nu. Jag kommer inte säga direkt varför men allt bröt samman på en dag, jag börja gilla en person, bråkade med familjen och började fundera på "vad är meningen med livet"! Allt brast för mig och nu är allt en stor jävla röra.

Mina tankar finns bara på ett ställe hela tiden, och det är sjukt jobbigt. Denna veckan har alltså varit väldigt jobbig.

Jag lovar att jag inte bara ska skriva om dåliga saker, jag är oftast happy=) haha. Ikväll blir det Friskis och sen soooova:P

Har fortfarande mycket att ändra om på bloggen, men det kommer:) och en nyare bild på mig:


RSS 2.0